Clubs en verenigingen

Er gaat niets boven Achter de Hoven.

Wandelgroep Buitenhove

Een beetje fit blijven, maar dan liefst wel een beetje gezellig? Elke dinsdagochtend kun je om 10:30 uur aansluiten bij de Wandelgroep voor iedereen die graag wat meer wil bewegen. Start is vanaf huisartsenpraktijk Buitenhove. We lopen elke week weer een andere mooie route en sluiten om 11:30 af met een kopje koffie bij 't Knooppunt. Deelname is gratis en de koffie krijgt u van 't Knooppunt. Vier keer per jaar organiseert de groep bovendien een leuk cultureel uitje, bekostigd door Wijkpanel Achter de Hoven.

Kaatsvereniging 't Plein

Iedere zomer kun je volop kaatsen op het veld aan de Knoopstraat. De vereniging bestaat sinds 1930 en dankt haar naam aan een schoolplein in hartje Achter de Hoven, waar het ooit allemaal begon. Nu worden er jaarlijks vele partijen gekaatst. Elke dinsdagavond is er bovendien competitiekaatsen. 

Alle informatie vind je op: http://www.kvhetplein.nl

Gratis boksen op maandagavond

Elke maandagavond kun je van 18:45 tot 20:15 gratis bokslessen volgen in de gymzaal aan de Drachtsterweg (naast Eatcorner de Potmarge) waarin onder andere respect voor elkaar centraal staat. Wil jij jezelf uitdagen of gewoon lekker mee trainen op je eigen tempo? Of wil je leren jezelf te verdedigen of je grezen leren aangeven en dat in een gezellige, sociale en dynamische omgeving onder het oog van een ervaren trainer? Kom dan langs! Spullen en een trainer zijn aanwezig, aanhaken is vrijblijvend. Het enige wat je hoeft mee te nemen je eigen sportkleding, sportschoenen en het liefst een goede motivatie.

Bordspelavond

Ook graag een (bord)spelletje spelen? Fransisca Blaauw organiseert elke twee weken op donderdagavond een spelletjesavond in 't Knooppunt. Spellen en tegenstanders zijn voorradig en de bar van 't Knooppunt is open. Van 19:30 tot 22:00 uur, data vind je in de Wijkagenda.

Cookie-instellingen